Tretmani tijela

Tretmani tijela

Nudimo različite tretmane za pomoć pri mršavljenju i oblikovanju tijela.

Vacuslim

Anticelulitni tretmani – Vacuslim 48

Jedan od najučinkovitijih i među najpopularnijim tretmanima u svijetu
Profesionalni tretman mršavljenja i otklanjanja celulita.
S Vacuslim metodom postižemo trenutno vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana, ubrzava se metabolizam stanica vezivnog i potkožnog tkiva,izgled i tonus kože se poboljšava, potiče se eliminacija viška tekučine i toksina iz tijela što donosi osjećaj olakšanja odmah nakon tretmana, vakumom istovremeno postižemo efekt saune i efekt limfne drenaže. Popust na pakete tretmana!

Body former

– stimulacija mišića
– uklanjanje celulita
– tonifikacija
– limfna drenaža
– jačanje muskulature
– poticanje cirkulacije
– mršavljenje

Ultrazvuk

Dubinska masaža, ultrazvučne zrake mogu prodrijeti duboko pod kožu stvarajući toplinu u potkožnom tkivu,te tako djeluju na mobilizaciju i slamanje masti, ubrzavaju protok limfe i izbacivanje toksičnih tvari.

Spa sensation fitness wrap

Učinkovit detoksikacijski tretman. Kombinacijom algi i soli postiže savršeni rezultat u redukciji edema i obujma. Idealan za sve koji brinu o tijelu, zdravlju i težini. Vidljiv gubitak u obujmu već nakon prvog tretmana.

Aroma alge

Kombinacija algi i aroma-terapije. Aktivira stanični metabolizam, poboljšava detoksikaciju,sprečava vezivanje vode u tkivu i osjećaj težine u nogama, koža postaje vidljivo ljepša i glatka.

Aqua detox

Tretman za detoksikaciju organizma i uspostavu bioenergetske tjelesne ravnoteže i održavanja dobrog zdravlja tretman se preporučuje za:
– podizanje imuniteta organizma,
– smanjenje toksičkog opterećenja tjelesnih organa,
– aktiviranje metabolizma, ubrzanje cirkulacije, poboljšanje bioenergetskog potencijala, smanjenje celulita i mršavljenje smanjenje alergija.
Za najbolji efekt preporučeno 6 tretmana u mjesec dana.

Radiofrekvencija tijela

Kada se radi o tretmanima tijela, osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo, te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Radiofrekvencija je popularna na tržištu jer se pokazala kao jedna od najučinkovitijih metoda koje u kraćem roku pomažu kod uklanjanja celulita i masnih naslaga.

Presoterapija

–  Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima;

–  Potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala – preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje;

–  Pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju;

–  Promiče uklanjanje viška tekućine iz tijela i kod upaljenih vena.

Dobro funkcioniranje limfnog sustava predstavlja vrlo učinkovitu detoksikaciju orgnanizma. Presoterapija je posebno  pogodna za probleme oticanje nogu i sve tretmane oblikovanja tijela.

Depilacije

Lice, noge, ruke, brazilska depilacija, depilacija šećernom pastom (egipatska depilacija).