Tretmani tijela

Tretmani tijela

Nudimo različite tretmane za pomoć pri mršavljenju i oblikovanju tijela.

Vacuslim

Anticelulitni tretmani – Vacuslim 48

Jedan od najučinkovitijih i među najpopularnijim tretmanima u svijetu
Profesionalni tretman mršavljenja i otklanjanja celulita.
S Vacuslim metodom postižemo trenutno vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana, ubrzava se metabolizam stanica vezivnog i potkožnog tkiva,izgled i tonus kože se poboljšava, potiče se eliminacija viška tekučine i toksina iz tijela što donosi osjećaj olakšanja odmah nakon tretmana, vakumom istovremeno postižemo efekt saune i efekt limfne drenaže. Popust na pakete tretmana!

Body former

– stimulacija mišića
– uklanjanje celulita
– tonifikacija
– limfna drenaža
– jačanje muskulature
– poticanje cirkulacije
– mršavljenje

Meso-Fit intenzivni šok tretman za celulit i masne naslage

Tretman koji u nekoliko jednostavnih koraka rješava problematiku celulita i masnih nakupina. Meso-Fit djeluje na sve stadije celulita i svu problematiku vezanu za problematiku sa celulitom (zadržavanje vode, narančina kora itd.) te u jednom tretmanu obuhvaća sve korake koji vode do savršenog izgleda. Specifična The Brush Draining Massage, drenažno djelovanje i snažna detoksikacija, lipolitički učinak – ”fat burn”, intenzivna hidratacija i tonifikacija. Brzo, učinkovito, bezbolno!

S shape

S – shape oblikovanje tijela je neinvazivni tretman za smanjenje masnoće koji koristi ultrazvučnu tehnologiju za smanjenje masnih stanica u ciljanim dijelovima tijela. To je preferirana opcija za svakoga tko se ne želi podvrgnuti ekstremnim opcijama kao što je liposukcija, ne uključuje nikakve igle ili operaciju. S Shape Pro ultrazvučna 30k kavitacija pomaže u smanjenju masnoće i uklanjanju celulita putem ultrazvučne kavitacije s radio frekvencijom, snažnim vakuumskim usisavanjem za poticanje metabolizma i limfne drenaže na tijelu i licu, elektro stimulacijom mišića i elektroporacijskim liftingom lica, s RF praktičnim polarnim satom za uklanjanje bora i masažu tijela.

Kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije koristi ultrazvuk od 30 KHZ da izazove tone mikroskopskih mjehurića zraka koji okružuju masne stanice i trenutno ih razbijaju. Radiofrekvencija potiče rast stanica kolagena kako bi se koži vratila elastičnost i zategla koža.

Ultrazvuk

Dubinska masaža, ultrazvučne zrake mogu prodrijeti duboko pod kožu stvarajući toplinu u potkožnom tkivu,te tako djeluju na mobilizaciju i slamanje masti, ubrzavaju protok limfe i izbacivanje toksičnih tvari.

Maderoterapija

Kolumbijska terapija drvom. Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji. Sam naziv potječe od španjolske riječi “madera” koja znači “drvo” i “terapija” koji znači liječenje (maderoterapija izvorni termin). Maderoterapija je oblik masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima, rolerima i čašama dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnom tretmanu tijela, bilo da se radi o tretmanu opuštanja, smanjivanju napetosti ili boli u mišićima, tretmanu za održavanje vitalnosti i homeostaze ili borbi protiv celulita i zadržavanja vode u organizmu.

Maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se koriste drveni rekviziti, izuzetno ugodan i opuštajući, pravi tretman za uživanje, ni u kom slučaju se ne rade jaki i agresivni pritisci , nema pritiskanja ni naslanjanja obzirom da radimo drvenim polugama ,jaki pritisci mogu stvoriti ne samo bol nego i modrice. Obzirom da prvenstveno djelujemo na limfu, znamo da se drenaža uvijek radi lagano i nježno.

Vakumska ili brazilska maderoterapija

Vakuumska maderoterapija s posebnim drvenim čašama, pomoću koje već nakon prve terapije slijede vidljivi rezultati. Brazilska vakuumska maderoterapija djeluje na principu negativnog tlaka čime se postiže djelovanje i na dubljim tkivima i razinama do kojih ne dopiremo ručnim ili površinskim tretmanima. Uz pomoć vakuuma u čaši stvara se nizak tlak koji odiže kožu i potkožno tkivo, aktivira kapilarnu cirkulaciju, pospješuje limfni optok te oslobađa toksine iz stanica.

Pomoću brazilske vakuumske maderoterapije poboljšava se mikrocirkulacija i povećava opskrba kisikom u stanicama, ubrzavaju se metabolički procesi, postiže se ubrzana i efikasna detoksikacija.

Učinci brazilske maderoterapije:

 • koža je glatka, zategnuta, čvrsta, vidno tonirana i revitalizirana,
 • veća fleksibilnost i mobilnost svih tkiva,
 • vidno smanjenje celulita i obujma,
 • strije su manje vidljive,
 • potiče se cirkulacija krvi i protok limfe,
 • potiče se proizvodnja kolagena i elastina,

Aqua detox

Tretman za detoksikaciju organizma i uspostavu bioenergetske tjelesne ravnoteže i održavanja dobrog zdravlja tretman se preporučuje za:
– podizanje imuniteta organizma,
– smanjenje toksičkog opterećenja tjelesnih organa,
– aktiviranje metabolizma, ubrzanje cirkulacije, poboljšanje bioenergetskog potencijala, smanjenje celulita i mršavljenje smanjenje alergija.
Za najbolji efekt preporučeno 6 tretmana u mjesec dana.

Radiofrekvencija tijela

Kada se radi o tretmanima tijela, osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo, te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Radiofrekvencija je popularna na tržištu jer se pokazala kao jedna od najučinkovitijih metoda koje u kraćem roku pomažu kod uklanjanja celulita i masnih naslaga.

Presoterapija

–  Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima;

–  Potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala – preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje;

–  Pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju;

–  Promiče uklanjanje viška tekućine iz tijela i kod upaljenih vena.

Dobro funkcioniranje limfnog sustava predstavlja vrlo učinkovitu detoksikaciju orgnanizma. Presoterapija je posebno  pogodna za probleme oticanje nogu i sve tretmane oblikovanja tijela.

Cupping u tretmanima za smanjenje boli i u anticelulitnim tretmanima

Anticelulitnim cupping tretmanom (vakuumom) pojačavamo i ubrzavamo cirkulaciju, eliminaciju štetnih tvari, podižemo tonus kože, opuštamo mišićnu napetost i smanjujemo obujam tijela. Vakuum je terapija koja pojačava mikrocirkulaciju, te pomaže u bržoj regeneraciji epidermalnog tkiva. Ovim tretmanom zapravo radimo limfnu drenažu čime pospješujemo izbacivanje toxina i izlučivanje nakupljene tekućine u međustaničnom prostoru. Izlučivanjem otrovnih tvari, te suvišne tekućine iz tijela pospješujemo detoksikaciju cijelog organizma.

Izrazito je ugodan i nježan tretman ali vrlo učinkovit, odmah nakon samo jednog tretmana primjećujemo razliku.

Vakuumom pospješujemo (zbog podtlaka koji se stvara izvlačenjem zraka iz čaše, čaša nakon polaganja na određeno mjesto podiže kožu prema gore.) bolju i veću apsorpciju, svaki aktivni ili hranjivi preparat koji koristimo za cupping tretman puno učinkovitije i dublje prodire u kožu.

Za vakuum masažu najbolje su silikonske čaše. Zašto silikon?

 • Silikon je najbolji i najprikladniji za kožu, ne invazivan, ne oštećuje površinski sloj kože.
 • Za razliku od plastike ne sadrži ptalate, ne iritira, hipoalergen
 • Stalno kontroliramo i reguliramo vakuum.
 • Odličan za osobe s tankom i osjetljivom kožom.
 • Odlične su za razbijanje celulita. silikonske čašice se izvrsno prilagođavaju obliku tijela – stoga ih se koristiti na svim područjima tijela!
 • Nevjerojatno su čvrste, neće se razbiti ako slučajno ispadnu iz ruke.
 • Lako se održava, podnose sva sredstva za čišćenje i dezinfekciju i vrlo su dugotrajne.

Depilacije

Lice, noge, ruke, brazilska depilacija, depilacija šećernom pastom (egipatska depilacija).

HLADNI VOSAK

je vosak koji se zagrijava u posebnim patronama s kojima ga nanosimo u smjeru rasta dlačica u  jako tankom sloju koji se brzo hladi, a povlačimo trakicama u suprotnom smjeru.

Možemo reći da je ova vrsta depilacije još uvijek najpopularnija metoda uklanjanja dlačica. Ova tehnika može se izvesti kod svih tipova, relativno brzo i jednostavno. Vosak se osim po temperaturi primjene može bitno razlikovati i po sastavu pa se prema tome bira i prilagođava vrstu voska tipu kože i dlačica . Vosak se pravilno stavlja u smjeru rasta dlačica a povlači se u suprotnom smjeru. Dlačice se izvlače sa korijenom, a ponovno izrastaju nakon 3 do 4 tjedna. Idealna dužina dlačica za depilaciju voskom je minimalno 4-5 mm. Ako su dlačice prekratke vosak ih neće moći obuhvatiti i iščupati.

 

Prednosti:

 • Brzo i učinkovito uklanjanje dlačica s korijenom
 • Dugotrajni rezultati (dlačice ponovno izrastu tek nakon 3-4 tjedna)
 • Glatka koža
 • Iritacije se mogu izbjeći ispravnim izborom voska za određeni tip kože
 • Cijena niža u odnosu na šećernu pastu
 • Primjenjiva na cijelom tijelu.

TOPLI VOSAK

je vosak koji se grije na nižoj i koži ugodnijoj temperaturi te se lijepi samo za dlačice, ne i za kožu pa je i manje bolna od depilacije voskom u patronama. Osim uklanjanja dlačica, nježno se odstranjuju i odumrle stanice pa je koža nakon tretmana svilenkasta i glatka.

Vosak je isključivo za jednokratnu upotrebu kao i alat s kojim se radi te je tretman izuzetno higijenski i siguran.

ALAMANDA VOSAK je vrhunske teksture i formulacije , pa je sama depilacija manje bolna i primjerena za najosjetljivije kože i za kože s kapilarama. Vosak je formuliran baš za osjetljiva područja i brazilsku depilaciju. Jako usporava i smanjuje rast dlake, a sama koža je manje nadražena i crvena.

Omogućava optimalno uklanjanje dlaka, idealan je i za one koji tek počinju s depilacijom i za tetoviranu kožu koja nakon depilacije izgleda osvježeno. Mogu se tretirati svi djelovi lica i tijela.

 

Prednosti  voska: 

 • Idealan za mala i osjetljiva područja, lice, pazuh, bikini
 • bez smole i ljepljivosti
 • ne oštećuje kožu, neme mogućnosti podljeva
 • udobna temperatura pri nanosu
 • idealan vosak za osjetljivu kožu
 • povećana učinkovitost
 • može uhvatiti i milimetarske dlačice
 • dugotrajan rezultat.

ŠEĆERNA PASTA

Depilacija šečernom pastom,prirodno je rješenje za uklanjanje dlačica zajedno s korijenom.  Zbog prirodnih sastojaka paste (šećer, limun i voda) nakon ove metode depilacije nema reakcija na koži a može se primjenjivati na svim dijelovima tijela bez obzira na tip kože i dlačica. Postupak podrazumijeva nanošenje guste šećerne paste na željeno područje u smjeru suprotnom od rasta dlačica koja se zatim uklanja u smjeru rasta dlačice što rješava problem urastanja. Šećerna pasta lijepi se samo za dlaku, a ne i za žive stanice kože, što umanjuje bol, a osim što služi kao sredstvo za depilaciju šećerna pasta radi i blagi piling odnosno uklanja mrtve stanice i nečistoće s kože pa površina ostaje glatka i meka.

 

Prednosti:

 • Pasta ne lijepi za kožu već obavija samu dlaku i izvlači je iz korijena što umanjuje bol
 • Velika prednost je što šećerna pasta uklanja i iznimno kratke dlačice (od 3 milimetara)
 • Dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju, pa pospješuje zatvaranje folikule čime je daljnji rast dlake otežan, slabi folikul dlake i usporava se rast
 • Bol i neugoda će biti manja jer se dlačice uklanjaju u prirodnom smjeru njihova rasta
 • Zbog toga nema niti urastanja, neželjenih prištića, crvenila kože i upala
 • Prilikom depilacije radi se i piling kože odnosno uklanjaju se odumrle stanice
 • Pasta se na isto mjesto može nanijeti i više puta, a neće iritirati ili oštetiti kožu
 • Nema straha od iritacije, pasta je potpuno priroda i hipoalergena
 • Pogodna za sve dijelove tijela pa čak i osjetljiva područja
 • Eventualni ostatci paste lako se čiste vodom.